Újdonsült alkotótársam, Adam, receptjei hasítanak mostanában "ad-hoc" kiskonyhánkban -főztjeink ízvilága mégolyan "ad-hoc". Mindig be kell vallanom magamnak, hogy a férfias főzés nem hiányozhat a pulton (persze, maradunk továbbra is vegák).
Íme néhány, az utóbbi időben elkészített ételek közül:
-a legtöbb hozzávalóra csak ködösen emlékszünk-
- Sült szilva joghurttal, mandulával,
- Szárított paradicsomos, borsós, korianderes rizotto,
- Paradicsommal és cukkínivel töltött padlizsán,
- Gersli magyarosan,
- Vörös lencse főzelék,
- Tárkonyos zöldségleves,
- Gnocchi, avagy krumplinudli Roquefortos tejszínes szószban
- Brownie,
- Gombapörkölt,
- Medvehagymás répalevél pesto,
- és a (tiszteletreméltó) Spenót, minden mennyiségben...
Az következőkben ilyen hangulatra kell számítani. Ezeket közösen hozzuk össze, mikor kinek akarata szerint érvényesülve.
Addig is csókoltat:
Libatej
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése